Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

SignTechniek en het vakgebied van verlichte reclame

UV05660-signtechniek-bauhaus-1600

SignTechniek houdt zich bezig met alles wat maar met lichtreclame te maken heeft. Daarom onderscheiden we in dit brede vakgebied drie disciplines: productie, ontwerp & advies en montage & onderhoud.

Vooral het creatieve karakter van verlichte reclame spreekt vaak tot de verbeelding; LED display Centers, retro neon signs en oerdegelijke lichtbakken. We brengen ook graag de verdere ontwikkeling van SignTechniek in beeld en laten zien hoe jij je als professional hierin verder kunt ontwikkelen.

#EenWereldVanVerlichting

Met de YouTube serie ‘Een wereld van verlichting’ vragen we aandacht voor de kunst en kunde die schuilen achter dat wat we elke dag als vanzelfsprekend zien: verlichting. Aflevering 2 staat volledig in het teken van verlichte reclame. Kijk en luister mee naar de persoonlijke verhalen van professionals uit dit creatief vakgebied:

 

Aan de slag met SignTechniek

Hoe kan ik me ontwikkelen op het gebied van SignTechniek?

Om je goed op weg te helpen in je ontwikkeling als Signprofessional hebben we een aantal opleidingen ontwikkeld en handige hulpmiddelen ter download gesteld:

» Leerlijn Signtechniek
» Pakket SignTechniek, bestaande uit onder andere:    
  - rapport Controle & onderhoud Sign-installatie
  - downloads Werkinstructies & checklists
  - opleverrapport & stickers sign-installatie
  - SignTechniek video’s ‘Werken op de Euromast’ & ‘Verlichte reclame op daken plaatsen'

 

Waar vind ik bedrijven die excelleren in SignTechniek?

» Ik zoek een bedrijf gespecialiseerd in SignTechniek