Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Techniek Nederlands Next Top Collega...

Vacature Vakspecialist Klimaattechniek (32 - 40 uur)

Er is veel gaande in de installatietechniek: ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van energietransitie, circulariteit, digitalisering en meer. Daarom zijn we op zoek naar enthousiast talent; in dit geval een Vakspecialist Klimaattechniek. Wil je samen met ons werken aan duurzame technieken, binnenklimaat en klimaatinstallaties? 

Wij zoeken een professional die zijn technische kennis en ervaring inzet voor de verdere ontwikkeling van het vakgebied Klimaattechniek. Deze enthousiaste Vakspecialist Klimaattechniek stuurt op werkbare regelgeving en ontwikkelingen zodat we als branchevereniging een optimaal ondernemersklimaat kunnen ontwikkelen voor onze leden en klanten. Hierbij houd je je bezig met de totstandkoming van voorschriften, effectieve kwaliteitsregelingen en praktische producten die we voor de installateur ontwikkelen. Je hebt hierbij voortdurend contact met leden of stakeholders en werkt nauw samen met verscheidene externe partijen zoals kennisorganisaties, brancheorganisaties en overheden.

 

Wat we van je nodig hebben

Het spreekt voor zich dat je interesse hebt in klimaatinstallaties en duurzame technieken. We begrijpen dat je niet op zowel warmte als koeling helemaal de expert bent, maar verwachten wel een diepe interesse in beide gebieden. Kennis van ventilatie of rookgassenafvoer is hierbij zeker een sterk pluspunt.

Verder heb je ook ervaring met actuele normeringen en kwaliteitsregelingen in het energie/installatiewerkveld óf je bent bereid je hier verder in te ontwikkelen. Nieuwe toepassingen zoals waterstof, energiemanagement, warmtenetten en warmtepompen hebben jouw interesse. Als serieuze gesprekspartner ben je ook in staat om anderen op een natuurlijke wijze te overtuigen. Verder beschik je over:

  • minimaal 5 jaar werkervaring op HBO/WO-niveau met installatietechnische kennis;
  • ervaring waarmee je vanuit overzicht de regie kan voeren;
  • een autonoom, doortastend en ondernemend karakter.

 

Wat je van Techniek Nederland mag verwachten

Je komt te werken binnen een enthousiast team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Dit doen wij hybride; deels vanuit kantoor, deels vanuit huis. Ons hoofdkantoor staat in het Intechnium gebouw, hét huis voor de techniek in Woerden. Als Vakspecialist Klimaattechniek bij Techniek Nederland kun je o.a. rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (o.b.v. een fulltime dienstverband):

  • een bruto maandsalaris van ongeveer € 5.500 bruto;
  • ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien in je vak;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 aanvullende ADV-dagen;
  • een goede pensioenregeling;
  • een laptop en telefoon van de zaak;
  • vrijheid om deze functie in ontwikkeling strategisch vorm te geven.

 

» direct solliciteren: stuur je CV of Linkedin-pagina in

.

 

6-5-4-job-redenen-TNL_1500x500

Wat we belangrijk vinden...

Techniek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Onze sector is onmisbaar bij diverse grote maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie, mobiliteit, verstedelijking en de toenemende complexiteit van onze infrastructuur. Meer dan welke sector dan ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

Als moderne organisatie vinden we ontwikkeling erg belangrijk. De ontwikkeling van de branche. De ontwikkeling van de organisatie. Maar ook de ontwikkeling van onze talenten. Professionele groei speelt daarom een belangrijke rol in onze bedrijfscultuur. Hiertoe stellen we jaarlijks diverse ontwikkelprogramma’s samen op uiteenlopende onderwerpen. Werken bij Techniek Nederland is dus ook werken aan jouw groei als professional in en voor de installatietechniek.

 

Solliciteer simpel & snel

Interesse om als Vakspecialist Klimaattechniek het verschil te maken voor de installatiebranche? Het enige wat je hoeft te doen is je CV of LinkedIn-pagina te mailen naar Svenn Ammann: hrm@technieknederland.nl.

 

Voor vragen over deze veelzijdige functie kun je contact opnemen met Marcel Ligthart, 06 823 623 54.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel of app dan met onze recruiter Sven Ammann via 06 226 660 68.

 

We zien je CV graag verschijnen en wie weet tot gauw!

 

.

3-2-1-job-redenen-TNL_1500x500

.

 

 

Een werkweek in 2022

Je start je week met een goede bak koffie en stemt de prioriteiten af. Thee mag ook natuurlijk. Zijn er nog relevante nieuwsitems die van belang zijn? Wat wordt er op social media bericht? ‘s Middags bereid je jouw presentatie voor die je later deze week moet geven aan een werkgroep.

Midden in de week zit je bij een klein bedrijf om een installateur te enthousiasmeren om deel te nemen aan de werkgroep warmtepompen. Ook heb je contact met grotere bedrijven over de interpretatie van normen en wetgeving.

Intern neem je deel aan een projectgroep m.b.t. het pakket aan nieuwe publicaties, webinars en andere praktische tools. Vervolgens geef je input voor ledencommunicatie over nieuwe energiewetgeving. Met het marketingteam stem je af hoe we het komende kwartaal samen het onderwerp Klimaattechniek slimmer kunnen vermarkten. Vervolgens word je door de redactie van onze magazines E&W Installatietechniek en VV+ geïnterviewd voor het komende nummer. Tussendoor stem je met de Branchemanager of Teamleider telefonisch of per Teamschat nog wat lopende zaken af.

Later in de week tref je de laatste voorbereidingen voor je presentatie die je ‘s middags online of op locatie aan een groep van 30 leden geeft. Ook heb je tijd gereserveerd om enkele vragen van leden via mail en telefoon te beantwoorden en vindt er nog een inhoudelijk of beleidsmatig overleg plaats met de werkgroep EPBD.

 

» direct solliciteren: stuur je CV of Linkedin-pagina in