Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Binnenverlichting

UV04972-1600x900

Ons standpunt

Innovatieve binnenverlichting en nieuwe verlichtingsconcepten helpen gebouwbeheerders om energie te besparen, het welzijn van mensen te verbeteren en de arbeidsproductiviteit te verhogen. Techniek Nederland en haar leden zetten zich hiervoor in. Wij werken daarbij  nauw samen met leveranciers en fabrikanten (NLA-FEDET) en onafhankelijke kennisinstituten, zoals de NSVV. Van de overheid als gebouwbeheerder verwacht Techniek Nederland een voortrekkersrol als het gaat om de inzet van energiezuinige en innovatieve verlichtingsconcepten.

Het leveren van kwaliteit wordt steeds belangrijker. Daarom is onlangs een erkenningsregeling voor binnenverlichting geïntroduceerd waarmee installatiebedrijven zich kunnen onderscheiden als kwaliteitsleverancier.

secondary
John van Vugt 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

John van Vugt

Vakspecialist Elektrotechniek

088 543 27 90 | E-MAIL