Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Regiobijeenkomsten over CO-certificering

UV04732-1600

Zoals inmiddels bekend mogen vanaf 1 januari 2022 alleen gecertificeerde installatiebedrijven werken aan cv-installaties. Monteurs moeten dan aantoonbaar vakmanschap bezitten op basis van de nieuwe eisen.

Op 21 januari 2020 heeft Techniek Nederland een webinar georganiseerd met uitleg over de inhoud, planning en voortgang van de wet en wat de CO-certificering betekent voor installatiebedrijven. Het aantal deelnemers was overweldigend: Meer dan 900 installateurs hebben het webinar inmiddels bekeken!

In vervolg op het webinar gaan onze inhoudelijke experts dit voorjaar het land in om persoonlijk aan onze leden toe te lichten hoe het CO-certificeringstraject verder gaat. We nodigen u uit om bij ons langs te komen en in gesprek te gaan over de ondersteuning die Techniek Nederland u kan bieden in dit proces. U krijgt antwoord op vragen als: Aan welke eisen moeten uw monteurs en u als ondernemer voldoen? Hoe moet u een certificering aanvragen en wat moet u doen om gecertificeerd te blijven?