Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Wat zijn mijn rechten en wat zijn mijn plichten als werkgever?

UV03396

In gesprek met Techniek Nederland advies: Wat moet er in een arbeidscontract staan? Welke functieschalen zijn er? Wat kunt u doen bij een niet functionerende werknemer?

De komende weken kunt u op deze, en nog veel meer vragen een antwoord krijgen bij een van de bijeenkomsten. Op onze website kunt u veel informatie vinden, zoals voorbeeldcontracten en –brieven. Maar hoe past u deze toe? Welke regelgeving is er? Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om uw vragen ter plekke aan ons te stellen.

Als lid van Techniek Nederland kunt u kosteloos juridisch advies inwinnen bij uw branchevereniging. Haal dus meer uit uw lidmaatschap en meld u gratis aan!

Informatie

  • Voor wie: iedere functionaris die binnen uw bedrijf (mede)verantwoordelijk is voor personeel.
  • Tijd: 15.30 - 19.30 uur.
  • Kosten: deelname is gratis.
  • Aantal deelnemers per bijeenkomst: 20 à 30.
basic

Meld u aan voor een van de bijeenkomsten:

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA