Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Praktijkdagen Veilig Werken 2019

UV01552

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving. Daarom organiseren wij de Praktijkdagen Veilig Werken 2019 voor medewerkers in de installatie- en isolatiebranche.

Op deze praktijkdagen verzekert u zich van alle actuele Arbo-kennis. Wij hebben deze Praktijkdagen speciaal ontwikkeld voor een tweetal groepen: Monteurs en Uitvoerend leidinggevenden en Middenkader en Management.

  • Tijdens de Praktijkdag voor Monteurs en Uitvoerend leidinggevenden ligt de nadruk op het organiseren van de persoonlijke veiligheid in de dagelijkse praktijk.
  • De Praktijkdag voor Middenkader en Management richt zich vooral op de mogelijkheden om wettelijk en praktisch invulling te geven aan de verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving.        

Beide Praktijkdagen hebben met elkaar gemeen dat in de diverse workshops zowel de persoonlijke als de collectieve veiligheid centraal staat en daarmee het veiligheidsgedrag binnen de branche bevorderd wordt.

De deelnamekosten voor de Monteurspraktijkdag zijn € 75,- euro per persoon exclusief BTW en de Praktijkdag voor het Middenkader en Management bieden wij gratis aan. Dus grijp uw kans om de veiligheid binnen uw bedrijf en dus binnen de branche (verder) te vergroten. Een certificaat van deelname wordt afgegeven bij afronding van de dag.

basic

Praktijkdagen Veilig Werken 2019

Veilig werken Middenkader Management

Van der Valk Hotel Amersfoort
AMERSFOORT

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA