Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Ondersteunen bij succesvol ondernemen

Om onze leden effectief te ondersteunen bij hun werkzaamheden, hebben we de volgende speerpunten geformuleerd:

  • Bevorderen van professioneel ondernemerschap
  • Professionaliseren dienstverlening voor de leden
  • Aanbieden van instrumenten voor gezonde bedrijfsvoering
  • Ontwikkelen van mantels

Om onze leden effectief te kunnen ondersteunen bij succesvol ondernemen blijven we toetsen wat de (toekomstige) wensen zijn.

Techniek Nederland onderscheidt zich van vele andere (commerciële) aanbieders door juist haar specifieke expertise en kennis van de sector in te zetten bij deze ondersteuning. Vanuit deze benadering worden activiteiten ontplooid die een aanvulling zijn op generieke dienstverlening en voor ondernemingen reden zijn om lid te zijn van Techniek Nederland