Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Workshop Flexibiliteit in de cao

In de dagelijkse praktijk blijkt dat veel installateurs te weinig parate kennis hebben van de cao voor het Technisch Installatiebedrijf. Hierdoor maakt u misschien onvoldoende gebruik van de flexibiliteit die de cao biedt.

Leden

€ 125,-

Niet leden

€ 250,-

In de dagelijkse praktijk blijkt dat veel installateurs te weinig parate kennis hebben van de cao voor het Technisch Installatiebedrijf. Hierdoor maakt u misschien onvoldoende gebruik van de flexibiliteit die de cao biedt.

Doel

Met de workshop flexibiliteit in de cao is geheel gericht is op de praktijk van de installatiewereld en brengt u uw kennis op peil. Het voorkomen van geschillen over de toepassing van de cao verbetert bovendien de werksfeer en bespaart onnodige extra kosten.   De cursus wordt gegeven door direct bij de cao betrokken werknemers van Techniek Nederland, waarbij het de bedoeling is dat ook deelnemers eigen praktijkgevallen aan de orde kunnen stellen.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor eigenaren/directeuren, leidinggevenden en P&O functionarissen die verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid binnen de onderneming. Deelnemers ontvangen tijdens de cursus de hand-out van de behandelde stof.

Inhoud

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Toepassing van de cao
  • Contractvormen en bedingen
  • Arbeidsduur en werktijden
  • Ziekte en reïntegratie
  • Salaris en beloning
  • Beëindiging dienstverband
  • Vakantie en verlofregelingen
  • Nieuwe cao

Duur

1 dagdeel (ca. 4 uur)

Prijs

Leden: € 125,- (ex. btw)
Niet-leden: € 250,- (ex. btw)

Gewenste voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een 'Bewijs van deelname'.

Incompany

Deze workshop kan bij u in het bedrijf verzorgd worden en worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. De maximale groepsgrootte is tien personen.

Aanmelden

Wilt u zich opgeven voor deze cursus? Kijk in de agenda of de cursus binnenkort gegeven wordt of vul dit formulier in. Wij nemen dan contact met u op.