Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Workshop Basis UAV-GC 2005

UAV-GC is de afkorting van Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen. Opdrachtgevers en opdrachtnemers zijn samen een standaard set voorwaarden overeengekomen. Deze voorwaarden zijn te gebruiken voor de uitvoering van werken en installatiewerken. De UAV-GC is gericht op projecten waarbij de opdrachtnemer het ontwerp maakt en uitvoert. De laatste versie is van 2005.

Leden

€ 125,-

Niet-leden

Doel

In de workshop wordt ingegaan op diverse onderwerpen relevant voor de offertefase, werkvoorbereidingsfase en uitvoeringsfase. Naast een introductie en toelichting over de systematiek van de UAV-GC wordt er aandacht besteedt aan onderwerpen die van invloed zijn op het realiseren van een geslaagd (winstgevend) project. Van belang is dat bijvoorbeeld calculatoren of werkvoorbereiders anticiperen op deze onderwerpen, zodat de juiste kosten worden berekend en het project voortvarend van start gaat en soepel wordt uitgevoerd. De workshop is bedoeld als een eerste introductie van de UAV-GC. De deelnemers leren de belangrijkste begrippen en voorwaarden van de UAV-GC.

Doelgroep

De workshop Basis UAV-GC is bedoeld voor iedereen die betrokken is in de voorbereiding of uitvoering van UAV of UAV-GC projecten zoals projectleiders, calculatoren, projectmanagers, alsmede de eindverantwoordelijken binnen uw bedrijf. De cursus is alleen bestemd voor leden van Techniek Nederland. De workshop Basis UAV-GC kan  in combinatie met de workshop Basis UAV gevolgd worden.

Inhoud

  • Kenmerken UAV-GC
  • Plichten opdrachtgever
  • Plichten opdrachtnemer
  • Kwaliteitsborging
  • Wijzigingen
  • Aansprakelijkheid

Duur

1 dagdeel  (ca. 3-4 uur).

Aanpak

Via een presentatie met daarin een aantal interactief te behandelen stellingen wordt de kennis overgebracht. De inhoud is relevant voor de praktijk in de installatiesector. Er worden verschillende voorbeeldprojecten besproken. Voorafgaand vragen wij om uw praktijkvoorbeelden om de inhoud zoveel mogelijk te laten aansluiten bij uw dagelijkse praktijk en wensen. Tijdens de hele cursus heeft u voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kosten

Leden: € 125,- excl. btw.

Gewenste voorkennis

Voor deze workshop is geen specifieke voorkennis vereist. 

Afsluiting

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een 'Bewijs van deelname'. 

Aanmelden

Vul dit interesseformulier in, wij nemen contact met u op.

Incompany

Deze training kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompanytraining zijn op offertebasis. Deze training kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.