Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Opleidingen Calculeren en indexeren

Goede calculaties vormen de basis van een gezond bedrijf. Of je nu een offerte maakt voor een warmtepomp of een noodverlichtingsinstallatie; de methode is hetzelfde. De Leerlijn Calculeren maakt geen onderscheid tussen E en W. Het pakket biedt meer diversiteit aan opleidingen.

Ben je beginnend calculator bij een klein bedrijf of kostenexpert bij een groot bedrijf? Geïnteresseerd in het toepassen van de calculatietijdnormen, offertes voor cv-ketels met onderhoudscontract of voor een gezamenlijk DBMO-contract voor tunnels? Nu kan iedereen rekenmeester worden op een eigen deelgebied.

De Leerlijn Calculeren bestaat uit de opleidingen:

  • Calculeren (basiscursus, omgaan met kentallen en calculatienormen)
  • Levensduurkosten (meerkosten van installaties tijdens levensduur)
  • Tendermanagement (offertes maken met meerdere partijen)
  • Van kostprijs naar winst/rendement (calculeren strategisch bekeken)

De opleidingen zijn interactief en sluiten naadloos aan bij de moderne praktijk en bij de verschillende betrokkenen in het calculatieproces. Word ook een rekenmeester en volg één of meerdere opleidingen uit de Leerlijn Calculeren

Leerlijn Calculeren  

1. Calculeren volgens de Techniek Nederland-methode

2. Van vraag naar levensduurkosten

3. Tendermanagement (nog in ontwikkeling)

4. Rendementsverbetering in de installatiebranche