Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Workshop ‘bouw- en/of aanbestedingsrecht’

Het is handig om op de hoogte te zijn van uw afspraken met uw opdrachtgever. Want wie heeft nu welke verantwoordelijkheden? En hoe gaat u daarmee om in de aanbestedings- en uitvoeringsfase?

Leden

€ 125,-

Doel

Een praktische workshop aan de hand van theorie, casusposities en stellingen over bouw- en/of aanbestedingsrecht. Dit kan zowel de basis zijn als verdiepend of op maat gemaakt op basis van eigen voorbeelden van het bedrijf.

Voordeel voor het lid

Professionaliteit van het bedrijf omdat eenieder op de hoogte is van de relevante wet- en regelgeving en hier ook naar kan handelen. Voorkomen van discussies en voorkomen van het maken van fouten. Men weet direct welke positie ze hebben.

Doelgroep

Iedereen betrokken bij het offertetraject van een project of de uitvoering. Van uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders tot projectleiders, management en eindverantwoordelijken.

Met name relevant voor groep groot en groep midden.

Inhoud

1. Bespreken van de belangrijkste wijzigingen per 1 juli 2016 van de aanbestedingswet 2012 met onder andere:

  • Keurmerkeisen onder voorwaarden toegestaan
  • Nieuw gunningscriterium
  • Uitsluitingsgronden aangepast
  • Digitaal aanbesteden
  • Nieuwe eigen verklaring
  • Wijzigingen tijdens de opdracht
  • Nieuwe procedure innovatie partnerschap
  • Aanpassing ARW
  • Aanpassing Gids Proportionaliteit
  • Inclusief enkele praktijkvoorbeelden (eventueel door de deelnemers aan te leveren)

2. Enkele praktijkvoorbeelden aan de hand van recente zaken van de commissie van aanbestedingsexperts en de rechter. 

Duur

1 dagdeel

Locatie

De cursus vindt plaats bij Techniek Nederland te Zoetermeer

Prijs

De kosten voor deze workshop bedragen € 125,- (excl. btw).

Dit is inclusief lunch, praktijkmaterialen

Afsluiting

Na het volgen van de workshop  ontvangt men een bewijs van deelname.

Aanmelden

Wilt u zich opgeven voor deze workshop? Kijk in de agenda of de workshop binnenkort gegeven wordt of vul dit interesseformulier in.

Incompany

Deze workshop kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompany-traject zijn € 595,- per workshop. Deze workshop kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.