Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

De parkeerapp van Yellowbrick met 48% korting

Speciaal voor leden van Techniek Nederland biedt Yellowbrick ruim 48% korting op het Yellowbrick-abonnement. Daarmee kunt u onbeperkt parkeeracties starten en stoppen, zonder transactiekosten!

Met deze speciale aanbieding van Yellowbrick voor Techniek Nederland kunt u voor € 1,67 per maand heel voordelig én zonder extra transactiekosten de parkeer app gebruiken. Bij de meeste mobiele parkeeraanbieders betaalt u bij een abonnement per voertuig een vast maandelijks bedrag + de extra transactiekosten per parkeeractie (excl. btw).

Met het ledenvoordeel van Techniek Nederland betaalt u bij Yellowbrick per gebruiker slechts € 19,99 voor een heel jaar gebruik van de app zonder transactiekosten. Dit komt neer op € 1,67 per maand of € 0,38 per week (excl. btw).

Heeft uw bedrijf minder dan 5 voertuigen? Dan kunt u gemakkelijk en snel uw voordeel claimen via deze link.

Bedrijven met een wagenpark van 5 of meer voertuigen kunnen op de pagina van Yellowbrick hun gegevens achterlaten. Een accountmanager van Yellowbrick neemt dan persoonlijk contact met u op voor het in kaart brengen van uw parkeerbehoefte. 

Het ledenvoordeel van Techniek Nederland is extra voordelig. U kunt onbeperkt kentekens wisselen en betaalt geen registratiekosten.

Extra voordelen bij Yellowbrick

  • Het abonnement van Yellowbrick is twee wekelijks opzegbaar.
  • Parkeren bij Schiphol met 5% korting
  • Parkeren in meer dan 150 Q-Park garages
  • Meerdere gebruikers koppelen aan één kenteken
  • Een persoonlijke accountmanager voor uw wagenpark
  • Al uw parkeerkosten op één overzichtelijke maandfactuur met btw-specificatie
  • Beheer parkeertransacties van uw medewerkers in een persoonlijke online omgeving
  • Geschikt voor ieder soort wagenpark, klein en groot, poolauto's en leaseconstructies

Heeft u liever geen abonnement voor uw wagenpark?

Bij Yellowbrick heeft u ook de mogelijkheid om te parkeren tegen een vast laag tarief. Dat kan met Yellowbrick Basic. Hierbij bent u niet gebonden aan een abonnement, u betaalt alleen transactiekosten voor de parkeeracties. Ideaal voor wagenparken die weinig parkeren.

Heeft uw bedrijf een wagenpark van 5 of meer voertuigen? Vraag dan gratis en vrijblijvend via deze link een offerte aan voor Yellowbrick Basic. U kunt op de website van Yellowbrick meer vinden over de verschillende producten.