Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Verizon Connect - voordelig rittenregistratiesysteem

Verizon-logo-1600x900

Verizon Connect is wereldwijd een toonaangevend leverancier van fleetmanagement-oplossingen. Met Verizon Connect Reveal optimaliseert u het beheer van uw wagenpark en vergroot u de productiviteit van uw buitendienst door actiegerichte, zakelijke data te halen uit near-realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens.

Fleetmanagement
De fleetmanagement-oplossingen geven snel inzicht in: locatie, brandstofverbruik, snelheid, afgelegd aantal kilometers en andere meetbare data over uw voertuigen en werknemers die regelmatig onderweg zijn.

Dashcamvideo
Ook biedt Verizon Connect nu een slimme-video-oplossing, Reveal Integrated Video, waarmee HD video, AI en bestuurdersinformatie samen komen. Wanneer zich onveilig rijgedrag voordoet, kunt u de dashcamvideo bekijken om beter te begrijpen wat er voor en na het incident gebeurde en videobewijs leveren in het geval van een valse aangifte.

Field Service management
Reveal Field is een toegankelijke oplossing voor werkopdrachtbeheer (ook wel: fieldservicemanagement). Deze oplossing maakt het voor planners gemakkelijk om gedurende de dag werkopdrachten efficiënt te plannen en informatie near-realtime te communiceren naar technici en andere buitendienstmedewerkers, én met klanten.
Verizon Connect Reveal Field werkt met de fleetmanagementsoftware Reveal van Verizon Connect om de locatiegegevens van voertuigen en de beschikbaarheid van technici te combineren.

Ledenvoordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen bij Verizon Connect 17% korting en daarnaast gratis installatie van GPS trackers. Dit is inclusief training, support, en garantie op de hardware.

Gratis demonstratie

Verizon Connect is lid van het Keurmerk RitRegistratieSystemen RRS. Vraag gerust een gratis demonstratie aan op de website van Verizon of bel 0800 394 90 42. Houd uw lidnummer van Techniek Nederland bij de hand.
Met Verizon Connect kunt u de productiviteit van medewerkers verhogen, en besparen op brandstof-, personeels- en voertuigkosten. Bovendien verbetert u de veiligheid van uw wagenpark en dringt u ongeoorloofd voertuiggebruik terug.