Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Intrum Justitia

Als u met wanbetaling wordt geconfronteerd, is het verstandig om het risico van non-betaling te verkleinen door een incassobureau in te schakelen. Dat vergoot niet alleen de betaalkans, het scheelt u ook tijd en energie.

Intrum Justitia:

  • Specialist in debiteurenbeheer en incasso
  • Opereert op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt
  • Voor leden meer dan 50% korting op de pakketprijzen

Intrum Justitia ondersteunt u ook in het voortraject, om te voorkomen dat slechtere betaling leidt tot wanbetaling. Daarvoor krijgt u kosteloos de beschikking over o.a. voorbeeldfacturen en -aanmaningen, incassostickers en een abonnement op Credit Management Magazine.

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

  • 50% korting op het Minnelijk Incassopakket: van € 395,- voor € 180,- per jaar
  • 50% korting op het VonnisGarantiepakket: van € 595,- voor € 295,- per jaar
  • Gunstige provisiestaffels

De pakketten

Als u voor vaste, terugkerende, klanten werkt, dan is behoud van de klantrelatie cruciaal. Het Minnelijk Incassopakket stuurt aan op betaling zonder gerechtelijke tussenkomst. In de meeste gevallen is deze benadering succesvol. Als u vooral voor kopers die eenmalig een (forse) order plaatsen werkt, dan is het innen van de factuur belangrijker dan het behoud van de klantrelatie. Het VonnisGarantiepakket stuurt na een minnelijke poging al snel aan op een gerechtelijk traject.

Meer informatie

W: https://www.intrum.com
M: info@nl.intrum.com
T: 070 452 72 62