Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

DEKRA

VCA-certificatie levert u meer op dan veiligheid en gezondheid alleen: u krijgt ook een betere marktpositie. Immers, zowel uw medewerkers als uw opdrachtgevers zijn gebaat bij een optimale werkuitvoering. Ook als de opdrachtgever het niet vereist, kan uw VCA-certificaat toch een stevig pluspunt in uw offerte zijn.

Telt uw bedrijf maximaal 50 medewerkers en wilt u een VCA certificering? Als het voorbereidingstraject volgens een bepaalde systematiek Is uitgevoerd, krijgt u

  • 20% korting op VCA- certificering.

Als fullservice bedrijf op het gebied van veiligheid en kwaliteit heeft DEKRA jarenlange ervaring met certificering in de installatiebranche.

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

  • Circa 20% korting t.o.v. de  gemiddelde marktprijs op de VCA-certificering*

*geldt voor bedrijven met maximaal 50 medewerkers, waarbij het voorbereidingstraject is gerealiseerd conform een door Techniek Nederland onderschreven systematiek.

De ledenprijs voor 3 jaar komt dan uit op:

1e jaar: € 1.165,-
2e jaar: €    850,-
3e jaar: €    850,-

Deze bedragen zijn inclusief de verplichte afdrachten aan SSVV.

Meer informatie

W: www.dekra-certification.nl
M: certification.nl@dekra.com
T: 026 356 2017