Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Reparatiebedrijven

reparatiebedrijven

Reparatiebedrijven vertegenwoordigen detaillisten die apparaten repareren, zoals tablets, wasmachines of harddiscs. Deze bedrijven richten zich op de aandachtsgebieden van de Vakgroep Consumenten Elektronica Servicebedrijven.

Erkenning

Binnen deze vakgroep zijn er reparatiebedrijven die zich gespecialiseerd hebben in vakmanschap en kwaliteit. Deze vakspecifieke Erkenningsregeling beschrijft de specifieke eisen voor het verkrijgen van een Bedrijfserkenning voor het repareren van consumentenelektronica en is opgesteld in samenwerking met de Commissie, ‘Consumenten Elektronica en Service’, van Techniek Nederland.

Als bedrijven voldoen aan de eisen in deze erkenningsregeling kunnen zij een erkenning aanvragen bij erkenningsinstantie InstallQ. In het kader van deze erkenningsregeling worden bedrijven periodiek door de erkenningsinstantie beoordeeld.

Wilt u ook de erkenning behalen? Of zoekt u een reparatiebedrijf bij u in de buurt?

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
CON Reparatiebedrijven
Techniek en Markt

secondary
Martin Hof 03 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Martin Hof

Branchemanager
Consumentenelektronica
en Installatie-Retail
06 839 074 06 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Energielabels voor elektronische apparaten

De Europese Commissie wil de bestaande energielabels voor elektronische (huishoudelijke) apparaten opnieuw indelen. Dit betekent dat bijvoorbeeld het label A+++ gewijzigd wordt in label C. De toevoegingen +++ komen te vervallen. Het nieuwe systeem moet binnen 5 jaar worden ingevoerd.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen over het onderwerp Reparatiebedrijven.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Opleiding Basis Witgoedmonteur

ROC midden Nederland / Techcampus Nieuwegein
NIEUWEGEIN

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA