Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Healthcare@home

HealthcareHome

Langer zelfstandig thuis wonen wordt de standaard en dat vraagt om levensloopgeschikte woningen. Welke doordachte keuzes zijn dan nodig bij nieuwbouw en renovatie? De richtlijn 'Levensloopgeschikt wonen' (ISSO-publicatie 77) is een leidraad bij het maken van die keuzes en voldoet aan de actuele normen en het Bouwbesluit. In de publicatie staan een aantal bewonersprofielen centraal:

  • Bewoners met dementie
  • Bewoners met visuele beperkingen
  • Bewoners met COPD en mobiliteitsproblemen
  • Bewoners die hun huis levensloopbestendig willen maken

De opleidingen voor de ComfortInstallateurs besteden uitgebreid aandacht aan deze profielen en de gesprekstechnieken die u kunt gebruiken om met deze bewoners in gesprek te gaan.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
WWZ Healthcare at Home
Techniek en Markt
secondary
Terry Heemskerk 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

079 325 07 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Waar moet ik op letten als ComfortInstallateur?

Bij het aanpassen van woningen krijgt u te maken met verschillende technieken en de daarbij behorende normen en wet- en regelgeving.

Lees meer

Slotrapportage Aanjaagteam langer zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen en de baas blijven over eigen leven. Dat is wat mensen zelf willen: ouderen, gehandicapten, GGZ-cliënten Daar zet de rijksoverheid op in. Maar hoe is dit te organiseren? Het Aanjaagteam Langer zelfstandig wonen, ingesteld door het kabinet, heeft dit thema van 2015 tot medio 2016 ‘aangejaagd’. Vaststaat dat de rollen van alle betrokken partijen sterk op de schop zijn gegaan.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires
primary

Comfortinstallateur Erwin Rots vertelt hoe je een huis levensloopbestendig kan maken. Bekijk video.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA