logo nieuwsbrief bl
 

Nederland gaat op slot, maar de installatiebranche werkt door

In een toespraak vanuit het Torentje kondigde minister-president Rutte vanavond ingrijpende maatregelen aan. Nederland gaat vanaf morgen in lockdown om het coronavirus onder controle te krijgen. De nieuwe maatregelen zullen veel ondernemers hard raken, met name in de retailsector. Tegelijkertijd wordt duidelijk dat veel bedrijven in de installatiebranche kunnen doorwerken. Wanneer we het protocol Samen Veilig Doorwerken strikt volgen, kunnen we de meeste werkzaamheden voortzetten. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft dat vandaag aan Techniek Nederland laten weten.

  Lees verder  
 
 
 

dinsdag 15 december om 9.30 uur: online-sessie Helpdesk Corona en Techniek

Wat betekent de lockdown voor uw bedrijf? Waar krijgen uw medewerkers mee te maken?

Deze en andere vragen kunt u morgenochtend (dinsdag) stellen aan de experts. De Helpdesk Corona en Techniek houdt vanaf 9.30 uur een extra online-sessie om alle vragen te beantwoorden.

Lees verder
 
 
 

Elektronicawinkels moeten de deuren sluiten, reparatiebedrijven blijven open

De aangescherpte corona-maatregelen van het kabinet hebben grote gevolgen voor de elektrotechnische detailhandel. Vanaf morgen moeten niet-essentiële winkels de deuren sluiten. Volgens het kabinet horen daar óók de elektronicawinkels bij. Techniek Nederland en koepelorganisatie Raad Nederlandse Detailhandel (RND) waren er voorstander van om deze winkels open te houden.

Lees verder
 
 
 

Installateurs en technisch dienstverleners zijn cruciaal voor de samenleving

Techniek Nederland vindt dat installateurs en technisch dienstverleners op de lijst met cruciale beroepen zouden moeten staan. In het voorjaar, aan het begin van de coronacrisis, gebeurde dat niet. Naar aanleiding van de nieuwe lockdown gaan wij (opnieuw) in overleg met het ministerie van Economische Zaken. Mensen met een cruciaal beroep hebben recht op opvang voor hun kinderen.

Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_5
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_6
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_00
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_006

 

U kunt zich afmelden voor deze mailing via onderstaande link.

Afmelden voor deze nieuwsbrief