corona-iStock-1204033162-virus-320x220
 

RIVM benadrukt belang van ventilatie, maar ziet geen bewijs voor coronaverspreiding via aerosolen

Vorige week was er in de media opnieuw aandacht voor de rol van ventilatie bij het voorkomen van coronabesmettingen. Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam (UvA) stelden vast dat kleine druppeltjes (aerosolen) langer in de lucht blijven hangen. Techniek Nederland vindt het belangrijk dat u uw klanten kunt voorzien van heldere en eenduidige informatie. Daarom kreeg het RIVM nog een brief van Doekle Terpstra. Reactie van het RIVM: het UvA-onderzoek is geen reden om van standpunt te veranderen.

  Lees verder  
 
 
 

Verhuurders komen retailers tegemoet: halvering van de huur

Retailers hoeven over de maanden april en mei 2020 de helft van hun huur niet te betalen. Dat hebben de retailsector en de vastgoedsector vandaag bekendgemaakt. De verhuurders schuiven bovendien 50% van de huur over de maand juni door naar volgend jaar. De afspraken gelden niet als algemene regel. De uitwerking van ‘Steunakkoord 2.0’ is maatwerk tussen verhuurder en huurder. Zij kunnen dus onderling andere en aanvullende afspraken maken.

Lees verder
 
 
 

Zoek elkaar op in de nieuwe Techniek Nederland Community

In deze bijzondere tijd hebben ondernemers zorgen, maar ze zien ook kansen. De Techniek Nederland Community stelt u in staat om kennis en ervaring te delen met collega-ondernemers. Zo komen oplossingen voor problemen dichterbij én krijgt u toegang tot onverwachte mogelijkheden. Doe mee!

Lees verder
 
 
 

Dossier coronacrisis. Alles op één pagina.

Alle informatie over de coronacrisis vindt u in ons dossier. Hier vindt u onder meer onze actuele nieuwsberichten, downloads van voorbeeldbrieven en twee lijsten met veelgestelde vragen. 

Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_5
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_6
Lees verder
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_00
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_006

 

U kunt zich afmelden voor deze mailing via onderstaande link.

Afmelden voor deze nieuwsbrief