Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Zoek elkaar op in de nieuwe Techniek Nederland Community

Techniek-Nederland-Community
primary

In deze bijzondere tijd hebben ondernemers zorgen, maar ze zien ook kansen. De Techniek Nederland Community stelt u in staat om kennis en ervaring te delen met collega-ondernemers. Zo komen oplossingen voor problemen dichterbij én krijgt u toegang tot onverwachte mogelijkheden. Doe mee!

Alleen voor leden en partners van Techniek Nederland

Het online platform is alleen toegankelijk voor leden en partners van Techniek Nederland. Deelnemen is in alle opzichten veilig. Op het platform deelt u praktische en nuttige informatie, maar u kunt ook op een informele manier contact leggen met andere ondernemers. Dat is prettig, omdat we elkaar tijdens de coronacrisis minder zien en spreken. Meld u aan, deel uw ervaringen en praat mee over thema’s die voor u interessant zijn.

Hoe doet u mee?

  1. Ga naar https://www.technieknederland.nl/community/#/
  2. Als u bent ingelogd op onze ledenomgeving komt u direct in de Techniek Nederland Community.
  3. Bent u nog niet ingelogd op onze ledenomgeving? Log dan in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  4. Wachtwoord vergeten? Open deze pagina en klik de link 'Inloggegevens vergeten' (onder de knop inloggen)
  5. Heeft u andere inlogproblemen? Lees hier hoe we u kunnen helpen.

De Techniek Nederland Community in het kort

Op het online platform van Techniek Nederland kunt u direct met collega’s netwerken over de volgende onderwerpen:

  • Tekorten en overschotten: Sommige bedrijven komen materialen of apparatuur tekort, anderen hebben juist overschotten. Dit netwerk van de Techniek Nederland Community verbindt vraag en aanbod met elkaar.
  • Opleidingen: Dit netwerk van de Techniek Nederland Community is uitsluitend toegankelijk voor opleidingsmanagers en opleidingsverantwoordelijken. Hier deelt u kennis en ervaringen met elkaar, bijvoorbeeld over de kwalificaties van mbo-opleidingen, over het nieuwe ontwikkelen en de samenwerking met alle partijen.
  • De koffietafel: Een netwerk voor nieuwe netwerken. Hier is ruimte voor allerlei ervaringen, verhalen en anekdotes binnen het vakgebied.

Natuurlijk kunt u ook gewoon vragen stellen bij ‘Stel uw vraag’.

Meer informatie over de Techniek Nederland Community