Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Winactie: deel jouw waanzinnige bedrijfsauto-oplossing met ons

Winactie bedrijfswagen
primary

Heb jij een Zwitsers zakmes op wielen en wil jij jouw handige hacks delen met de rest van Nederland? Dan zoeken we jou! Zet je bedrijfsauto op de foto, vertel wat meer over jouw slimme oplossing en gebruik de speciale hashtag #debestebedrijfswagen. De prijs? Een weekendje weg voor twee personen of het hele gezin.

Een goede bedrijfswagen past als een handschoen; je hebt alles bij de hand wat je tijdens je werk nodig hebt. En dat niet alleen. Met een indeling die jij het handigst vindt en misschien ook wel met een of meer handige hacks.

Dubbele bodem

Een mooi voorbeeld van een slimme hack is die bij de bedrijfsauto van Remco van den Heuvel, al 13 jaar werkzaam bij Van Dorp. Zijn bedrijfswagen heeft een dubbele bodem, waardoor er plaats is voor twee lades. ‘Kabels, draad en buizen gaan mee in de lades. Hierdoor blijft de vloer leeg en dat houdt de auto lekker overzichtelijk.’

#debestebedrijfswagen

Heb jij ook zo’n slimme oplossing? Deel die dan met ons via Facebook of Instagram en gebruik hierbij de hashtag #debestebedrijfswagen. Vinden we jouw post te gek? Dan delen of regrammen we hem.

Meedoen aan de actie kan tot en met 30 september, hierna maken we via Instagram en Facebook de winnaar bekend. 

Win een weekendje weg

De winnaar kan kiezen uit een van de volgende twee prijzen:

  • Een weekendje weg voor twee volwassenen en twee kinderen, bestaande uit twee overnachtingen met ontbijt (t.w.v. € 200,-).
  • Een weekendje weg voor twee personen, bestaande uit twee overnachtingen met ontbijt en één diner (t.w.v. € 200,-).

Actievoorwaarden

Meer weten? Lees dan de actievoorwaarden.