Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wat weet ú van pv-systemen? Doe de E&W Solar Kennistest 2021!

Zonnepanelen-installatie-1600x900
primary

Hoe staat het met uw kennis van pv-systemen? Na het succes van de voorgaande jaren stelt het vakblad E&W Installatietechniek u opnieuw voor de uitdaging met de E&W Solar Kennistest 2021. Doe mee en maak kans op een van de drie complete sets ProClick gereedschapsriem en -tassen van Sortimo t.w.v. € 280,-.

Twintig multiple choice vragen staan voor u klaar. Bijvoorbeeld over de beveiliging van eindgroepen, de vereffening van een draagsysteem op een woning of de behuizing van DC-leidingen. De installatie van zonne-energiesystemen is immers een vak apart. Dus test uw vakkennis! Ga naar de vragenlijst via deze link en vul de test uiterlijk 30 september online in.

 

Beurs Solar Solutions

De test wordt ook los verspreid tijdens de beurs Solar Solutions (28, 29 en 30 september in de Expo Haarlemmermeer). Ingevulde tests kunt u inleveren op de stand van Techniek Nederland, standnummer T4. Als lid van Techniek Nederland kunt u geheel kosteloos de beurzen bezoeken (normale ticketprijs €75). Vraag via https://www.solarsolutions.nl/voor-bezoekers/tickets/registreer-nu/ een gratis ticket aan met invitatiecode TECHNIEKNL.

 

De E&W Solar Kennistest is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met André Derksen (projectcoördinator bij ISSO en coördinator van het ISSO Handboek Zonne-energie), Anton Kerkhofs (opleider en trainer bij SBK Opleidingen) en Steven Heshusius (Dutch New Energy research).

Meer informatie

Ga voor de artikelen over zonne-energiesystemen naar het dossier van E&W Installatietechniek.