Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vul de Digiladder in en zet de volgende stap in digitalisering

Digiladder-trap-1600x900
primary

Techniek Nederland besteedt de komende jaren extra aandacht aan de mogelijkheden van digitalisering. Er komt veel op de sector af en digitaal werken wordt steeds meer de norm. Techniek Nederland wil u daar op praktische wijze graag bij ondersteunen. De Digiladder, voor installatiebedrijven tot vijftig medewerkers die mee willen in de digitalisering, is zo’n praktisch hulpmiddel. Het is een online vragenlijst, die op basis van de door u ingevoerde antwoorden, automatisch een digitaal rapport genereert. Het rapport biedt direct inzicht in uw huidige situatie en adviseert in de logische volgende stap.

Modules

Op dit moment kunt u twee modules invullen. De eerste gaat over hoe u ervoor zorgt dat digitalisering goed wordt opgepakt binnen uw bedrijf en de tweede over digitalisering van de administratie. Binnenkort wordt er een nieuwe module toegevoegd over de wkb. Daarna volgen modules over de digitalisering van samenwerking met collega’s en contact met klanten. Bij deze modules geven wij u ook inzicht in bedrijven die diensten en/of softwarepakketten aanbieden, die u hierbij kunnen helpen.

Rapport

Na het invullen van de Digiladder ontvangt u direct het rapport. Optioneel kunt u de resultaten bespreken met een relatiebeheerder van Techniek Nederland.

Vul vandaag nog de Digiladder in op digiladdertechniek.nl. Let op! Het invullen van de Digiladder is alleen relevant voor installatiebedrijven tot vijftig medewerkers.