Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vraagt u werktijdverkorting aan? Gebruik het stappenplan, de rekentool en de voorbeeldbrief

NOW regeling 1600X900
primary

De NOW-regeling is sinds 6 april van kracht. Dat betekent dat u vanaf nu voor uw werknemers werktijdverkorting kunt aanvragen. Heeft uw onderneming sinds 1 maart van dit jaar te maken met een omzetverlies van 20% of meer? Dan kunt u als werkgever een tegemoetkoming in de loonkosten krijgen. De tegemoetkoming is maximaal 90% van de totale loonsom. Techniek Nederland helpt u bij uw aanvraag met een stappenplan en een rekentool.  

10 stappen

Het stappenplan leidt u door de aanvraagprocedure. In tien heldere stappen gaat u van het bepalen van de meetmethode naar de ontvangst van de subsidie.

Handige rekentool

De rekentool geeft u direct inzicht in de hoogte van de voorlopige subsidie. U kunt ook berekenen welk voorschot u krijgt en wat de maandelijkse termijnen zijn.

Voorbeeldbrief

We hebben een voorbeeldbrief opgesteld. Met de brief informeert u een medewerker dat u een beroep doet op werktijdverkorting en een tegemoetkoming in de loonkosten vanuit de overheid.