Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verkiezingen: wat vinden de politieke partijen van ons vakgebied?

177412614-1600x900-stemmen-verkiezingen
primary

Op 17 maart mogen we een nieuwe Tweede Kamer kiezen. Heeft u al een keuze gemaakt? Of kijkt u nog naar de standpunten van de partijen over onderwerpen die uw bedrijf raken? En wat zijn die standpunten eigenlijk? Hoe denken de politieke partijen over sociale zekerheid en WW, mobiliteit, pensioen en AOW, onderwijs en duurzaamheid? De specialisten van Techniek Nederland hebben de partijprogramma’s van negen partijen uitgeplozen. Alle relevante standpunten hebben ze voor u samengebracht in een handig overzicht.

Grootste partijen

Het overzicht toont de standpunten van de negen partijen die bij de laatste Provinciale Statenverkiezingen de grootste waren: VVD, PVV, CDA, D66, GroenLinks, Forum voor Democratie, SP, PvdA en ChristenUnie. Per onderwerp ziet u op één pagina de standpunten van de partijen in beeld. Klik op een onderwerp en u kunt direct vergelijken.

Volledige verkiezingsprogramma’s

Heeft u behoefte aan meer informatie? Klik dan naar het overzicht met de volledige verkiezingsprogramma’s van de partijen.