Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vanaf 26 juni gelden nieuwe corona-versoepelingen

Coronavirus
primary

Premier Rutte kondigde afgelopen week nieuwe versoepelingen aan. Nederland zet een grote stap: bijna alles kan weer op 1,5 meter. Wat zijn de versoepelingen en welke maatregelen blijven van kracht?

Vaker terug naar kantoor

Ook als je niet noodzakelijk op kantoor hoeft te zijn, mag je nu voor maximaal 50% van je werktijd op kantoor werken. De infographic ‘Werken op kantoor’ laat zien hoe je met 1,5 meter afstand veilig op kantoor kunt werken.

Organiseren van activiteiten voor grotere groepen, bijvoorbeeld bij een oplevering of een gezellige zomerbarbecue met collega’s, moet nog altijd gebeuren met inachtneming van de 1,5m onderlinge afstand. Overweeg dus goed of het nu al het juiste moment hiervoor is.

Minder vaak een mondkapje 

Er hoeven geen mondkapjes meer gedragen te worden in publieke binnenruimten, tenzij anderhalve meter afstand hier niet handhaafbaar is. Dat laatste geldt bijvoorbeeld bij stations, vliegvelden, in het OV, op middelbare scholen maar ook in de bedrijfsbus bij 3 of meer personen. Houd de maatregelen aan zoals weergegeven op de posters van de Rijksoverheid.

Tips om veilig samen te werken vind je in de infographic  ‘Samenwerken op min. 1,5 meter afstand’. Ook deze is in meerdere talen beschikbaar. 

Geen maximum groepsgrootte meer

Er is geen maximum meer voor groepsgrootten en voor het ontvangen van gasten thuis. Deze beperking gold al niet op de werkvloer dus hier verandert eigenlijk niets.

Geen veranderingen: reizen/vakantie 

Je mag alleen reizen naar ‘veilige’ landen. Bereid de reis goed voor en controleer kort voor vertrek of er wijzigingen zijn. Is er een inreisverbod? Is er een vliegverbod? Heb ik een negatieve coronatest nodig? Hoe oud mag die zijn? Welke eisen gelden er voor het certificaat van de test(en)? Welke verklaringen moet ik kunnen laten zien? Moet ik in quarantaine? Welke regels gelden er voor de quarantaine?  De overheid geeft reisadviezen.

Er verandert ook niets aan de afspraken rondom samen naar of voor het werk reizen. Check hier de infographic  ‘Veilig reizen naar je werk’.