Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Uitnodiging: achterbanbijeenkomst CONNECT2030 op 24 mei

492528693-wereldbol-1600x900
primary

Wat zijn de vorderingen van de toekomstverkenning CONNECT2030, die in september 2022 verschijnt? Welke zaken komen uit het lopende onderzoek naar voren en herkent u zich in deze thema’s en subthema’s? Mist u wellicht zaken? Wij nodigen u als lid of medewerker van Techniek Nederland, ISSO, TVVL en Wij Techniek uit voor een bijeenkomst op dinsdag 24 mei. Uw input nemen we dan mee in de laatste fase van dit onderzoek.

We vertellen u graag op welke manier we door zijn gegaan met het onderzoek na een eerste succesvolle bijeenkomst voor de brede achterban en medewerkers van Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO in november 2021. Tegelijkertijd realiseren we ons dat de wereld niet heeft stilgestaan. Een nieuw kabinet, de oorlog in Oekraïne, toenemende materialenschaarste, naast vele andere ontwikkelingen…..…. hoe werkt dit door naar 2030?

Aanmelden

De bijeenkomst op 24 mei 2022 van 13.30 tot 16.30 uur (inloop om 13.00 uur) vindt plaats bij Techniek Nederland in Woerden. U kunt zich kosteloos aanmelden via deze link.

Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld!

 

Achtergrond

Met de toekomstverkenning CONNECT2030 onderzoeken Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO welke rol de technische sector speelt in de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen voor 2030 in Nederland. Hoe verandert onze samenleving, wat worden de dominante trends en ontwikkelingen en wat betekenen die in brede zin voor de sector? Dit is eerder ook gedaan met CONNECT2025 en SCENARIO2040, twee rapporten die overigens nog steeds van waarde zijn. CONNECT2030 is dan ook geen vervanger of opvolger, maar een volgende verkenning met een kijk op 2030. Meer informatie: www.startmetconnect.nl