Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Tweede campagne Techniek Nederland start vandaag

Lichtmast-1600x900
primary

Heeft u de commercials al gehoord, de billboards gezien en Techniek Nederland op social media langs zien komen? Vast wel, want we krijgen heel veel positieve reacties. Vanaf maandag 8 april gaan we weer 2 weken op radio en vanaf 15 april staan we nog een week lang langs de snelwegen op de grote billboards. Maak er goed gebruik van en zorg dat u herkenbaar bent als lid van Techniek Nederland.

 

Maak goed gebruik van de campagne!

De campagne loopt tot 21 april en zet het werk van de leden en het belang van dat werk voor Nederland goed op de kaart. We maken duidelijk waar we voor staan, wat wij allemaal mogelijk maken en dat je voor de beste adviseurs, installateurs en technisch dienstverleners bij de leden van Techniek Nederland moet zijn. ‘Wij zijn Techniek Nederland, de makers van morgen’ is de boodschap die goed wordt ontvangen. Zorg daarom dat u als bedrijf herkenbaar bent als lid van Techniek Nederland. Maak gebruik van het nieuwe logo op uw website, wagenpark en andere uitingen. 

Bekijk het radio-uitzendschema

In 2 weken zijn we nog 221 keer te horen. Stem daarom af op NPO Radio 1, Radio 2, BNR Radio of Radio 10 en luister mee. In dit schema ziet u precies wanneer de spots worden uitgezonden.

Hier staan we langs de snelweg

Bekijk het kaartje voor de locaties van onze snelwegmasten. We staan langs de A4 Schiphol, A10 Amsterdam Coentunnel, A12 Zoetermeer Zevenhuizen, A13 Delft, A2 Eindhoven en A27 Breda.

Op social media vindt u ons nog tot 14 april op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Nieuwe slogan. 'De makers van morgen'

Wij zijn Techniek Nederland. En met de campagne zetten we in grote lijnen neer hoe onze leden relevant zijn voor ons land. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen op woningen, slimme meters en cv-installaties, zorgoplossingen aan huis, klimaatregulatie binnen bedrijven, veilige en stabiele internetverbindingen thuis of op kantoor, of een zorgeloze moderne badkamer. Onze slimme techniek is onmisbaar. Ook voor het oplossen van grotere maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie, mobiliteit en langer zelfstandig thuis wonen. Onze leden realiseren de oplossingen voor vandaag en voor de toekomst; zij maken het waar. Daarom stellen we onszelf voor als ‘de makers van morgen’.