Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Terugkijken webinar: waar staan we op dit moment met DC (gelijkspanning) in Nederland?

UV05923_1600x900
primary

Het webinar over gelijkspanning werd met 80 deelnemers druk bezocht en zeer goed gewaardeerd. Bekijk nu de presentatie of kijk het webinar in zijn geheel terug!

Op 12 april organiseerde de werkgroep Gelijkspanning (DC) van de Vakcommissie Elektrotechnische Installatiebedrijf (VEI) dit webinar. De leden van de werkgroep, Michael Waltman, Harry Stokman en Henry Lootens, gingen met elkaar in gesprek over DC en hebben ook direct de vragen beantwoord die werden gesteld door de deelnemers. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u het webinar natuurlijk terugkijken wanneer het u uitkomt en/of de presentatie downloaden.

Onderwerpen

Onderstaande onderwerpen kwamen tijdens het webinar aan bod. Om gericht terug te kunnen kijken is de tijd waarop dit in de video is behandeld vermeld.

  • Waarom DC: 01:00
  • Toepassingen: 08:00
  • Techniek: 18:00
  • Wet en regelgeving: 36:30
  • Producenten: 50:00
  • Vakbekwaamheid: 01:08
  • Toekomst: 01:12
  • Afsluiting: 01:28