Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Terugblik en presentaties Ledenbijeenkomst VSE 23 juni

CV-HR-ketel-onderhoud-1600x900
primary

Op 23 juni vond de goed bezochte ledenbijeenkomst van de Vakgroep Verhuur en Service Energietoestellen (VSE) plaats. Hierbij een terugblik en oproep om deel te nemen aan een werkgroep van de VSE.

De Vakgroep Verhuur en Service Energietoestellen levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie, volgt trends en ontwikkelingen binnen de markt en techniek van energietoestellen, is het platform voor collegiaal contact en faciliteert bedrijven in ondernemerschap.

De bijeenkomst van vorige week stond in het teken van actuele onderwerpen: instroom en arbeidsmarkt, hybridisering, CO Certificering en EPBD III. Voorzitter Henri Elsen presenteerde de plannen en activiteiten van de VSE in het kader van de energietransitie en de uitdagingen waar we voor staan. Branchemanager Hélène​ Minderman inventariseerde de mening van de deelnemers met behulp van de Mentimeter.

Presentaties

Er zijn verschillende inhoudelijke presentaties gegeven. Klik om de presentatie te openen.

We kijken terug op een mooie bijeenkomst, waarbij volop gelegenheid was voor interactie met de sprekers en collega’s tijdens een netwerkborrel en buffet.

Oproep: deelname werkgroep VSE

De VSE is op zoek naar nieuwe werkgroepleden voor bijvoorbeeld VSE Opleidingen. Heeft u interesse om hieraan deel te nemen?  Neem contact op met Hélène​ Minderman via h.minderman@technieknederland.nl.