Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ter kritiek: erkenningsregeling SignTechniek

Installateur signtechniek
primary

Tot en met vrijdag 15 januari 2022 kunt u reageren op de vernieuwde Erkenningsregeling SignTechniek. Deze vervangt op termijn de Erkenningsregeling Lichtreclame. De vernieuwde regeling behandelt de eisen aan het adviseren, ontwerpen, vervaardigen, installeren, herstellen, beheren en onderhouden van SignTechniek.

Download de Erkenningsregeling SignTechniek in concept. U kunt reageren met dit kritiekformulier. Download het kritiekformulier op uw computer en stuur een ingevuld exemplaar per e-mail naar elize.vantil@installq.nl.

Vervolg

Na sluiting van de kritiekperiode wordt de kritiek behandeld in de Technische Commissie en eventueel verwerkt. Daarna wordt de definitieve versie vastgesteld door het CCvD van InstallQ. Naar verwachting zal de erkenningsregeling in het eerste kwartaal van 2022 in werking treden. De vernieuwde erkenningsregeling vervangt dan de bestaande Erkenningsregeling Lichtreclame (de EVI van KvINL).

Meer informatie

Kijk voor de gevolgen voor de huidige erkenningshouders, de belangrijkste wijzigingen en meer informatie op de site van InstallQ.

Heeft u naar aanleiding van de kritiekversie vragen? Mail uw vraag naar info@InstallQ.nl.