Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Subsidie voor omscholing zij-instromers staat nog tot 1 december open

1218720446-leerling-monteur-1600x900
primary

Krijgt u een zij-instromer in dienst en wilt u deze laten omscholen naar een beroep in de techniek of ICT? Als werkgever kunt u dan aanspraak maken op financiële ondersteuning vanuit de nieuwe Omscholingsregeling. In totaal is er voor ruim 9000 omscholings-trajecten budget gereserveerd. Maar let op: de sluitingsdatum voor deze subsidieregeling is al 1 december en wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Voorwaarden

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt een bedrag van 3.750,- euro beschikbaar per om te scholen medewerker. Per werkgever geldt een maximum van zes omscholingstrajecten. Bedrijven en instellingen die een omscholingstraject aanbieden, moeten bovendien voldoen aan een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie.

U kunt de subsidie aanvragen tot en met 1 december 2021, 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op Subsidieregeling omscholing aanvragen | RVO.nl | Rijksdienst.