Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Straks alleen elektrische bestelauto’s toegestaan in Amsterdam

elektrische bestelauto
primary

Vanaf 2025 mogen alleen uitstootvrije bedrijfsauto’s nog binnen de Ring A10 rijden. Het doel is de luchtkwaliteit in de Amsterdamse binnenstad te verbeteren. Elektrische bestelauto’s zijn dus de toekomst!

Gratis uitproberen én gratis E-besteladvies

Ervaar zelf hoe het is om elektrisch te rijden en probeer nu drie dagen lang gratis een gloednieuwe elektrische bestelauto. Er zijn verschillende merken beschikbaar. Ook kan er kosteloos berekend worden wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

Deze actie wordt aangeboden door Breikers, een groot netwerk van werkgevers. Breikers maakt onderdeel uit van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid en helpt werkgevers in de Metropool Regio Amsterdam (MRA) bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit en logistiek. De MRA werkt samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid van de regio te borgen.

Wat moet je doen om kennis te maken met elektrisch rijden?

Vul het formulier in op de website van zowerkthetindestadslogistiek.nl en er wordt binnen vijf werkdagen contact met je opgenomen. Een consultant van Breikers kijkt welke voertuigen je nu inzet, naar het jaar- en dagkilometrage, het gewenste laadgewicht en het opladen van de voertuigen en verwerkt dat in een kosteloos advies. Wacht niet langer en bereid je alvast voor deze ontwikkeling.

Tijdelijk Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de actie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Rita van der Pas van Breikers, via e-mail rita@wijzijnbreikers.nl.