Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Smart Lighting + LED Trendrapport 2018 gepubliceerd

Smart-lightning-led-trendrapport617
primary

Het Smart Lighting + LED Trendrapport 2018 is vandaag tijdens de Smart Lighting Business Day in Driebergen gepresenteerd.

Het rapport geeft de resultaten van een uitgebreid onderzoek onder 127 bedrijven die actief zijn in de ledverlichtingsmarkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere producten en recycling, gebouwen en energieprestaties, techniektrends, keurmerken markeringen en kwaliteit, en personele trends.

Smart-lightning-led-trendrapport275

Het wordt gelezen door duizenden ondernemers, belangenorganisaties, ambtenaren, bestuurders en politici. Alleen met goede cijfers kan de verlichtingssector inzicht krijgen in, en voorspellingen doen over ontwikkelingen in de (smart) led-verlichtingssector. Het Smart Lighting + LED Trendrapport geeft deze informatie.

Het trendrapport is geschreven door Good! in samenwerking met UNETO-VNI, OTIB, Stichting Lightrec en DEKRA.

Download hier het Smart Lighting + LED Trendrapport