Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Samenwerken: houd afstand tot collega’s

iStock-1210321437-1600
primary

Als het éven kan, werken we door. Dat betekent dat we soms moeten samenwerken met collega’s. Ook dan is het noodzakelijk, om direct contact te vermijden en zoveel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Punten om in acht te nemen

  1. Hoest je, heb je keelpijn, neusverkoudheid of koorts, ga dan niet naar je werk.
  2. Moet je bij een klus op korte afstand van elkaar werken, bedenk dan samen met de opdrachtgever een veilige oplossing.
  3. Werk zonder persoonlijke beschermingsmiddelen niet langer dan 5 minuten achtereen binnen 1,5 meter van elkaar. We volgen hiermee de richtlijn van het RIVM.
  4. Werk zoveel mogelijk in vaste koppels/teams, dus niet iedere dag met andere collega’s.
  5. Blijf óók in de pauzes op minimaal 1,5 meter van elkaar.
  6. Maak regelmatig de gezamenlijk gebruikte apparatuur schoon. Desinfecteer met 70% isopropylalcohol-doekjes, mits de apparatuur hier tegen kan.
  7. Zorg voor voldoende water, zeep en papieren handdoekjes. Was je handen meerdere keren per dag en sowieso vóór en ná iedere klus. Is er onvoldoende water, ontsmet je handen dan met desinfecterende handgel.