Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nieuwe naam SMI en Magazine ‘Aanbesteden, de techniek van het doorbouwen’

Aanbestede--1600x900
primary

In plaats van het jaarlijkse aanbestedingscongres hebben het Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra en het Aanbestedingscentrum Techniek Nederland (nieuwe naam SMI) samen een magazine gemaakt, genaamd ‘Aanbesteden, de techniek van het doorbouwen’.

Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, de nieuwe naam van SMI

Deze naamswijziging zorgt dat onze stichting, die óók met de nieuwe naam onafhankelijk blijft werken,
makkelijker en directer aan Techniek Nederland te linken is. De nieuwe naam geeft ook de nieuwe rol weer die de stichting steeds meer krijgt: van aanbestedingswaakhond naar adviseur bij aanbestedingsprocessen.

Magazine ‘Aanbesteden, de techniek van het doorbouwen’

Aanbesteden en samenwerken in deze tijd is niet altijd even makkelijk. Maar uit de interviews en opinieartikelen blijkt dat het tóch mogelijk is: soms achter de schermen, zoals bij de klankbordgroep rechtsbescherming. Maar vaak ook zichtbaar in de aanbestedingen en contracten zoals bij het Rijksvastgoedbedrijf, de Triodos Bank of de gemeente Eindhoven.

Maar vorm vooral zelf uw gedachten na het lezen van het magazine. Deel het in uw netwerk en laat ons weten wat u ervan vindt.