Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Meldpunten voor projecten die stil komen te liggen

UV03156-1600X900
primary

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) en Rijkswaterstaat (RWS) willen bouw- en installatieprojecten zoveel mogelijk laten doorgaan. Als er veilig doorgewerkt kán worden, moet het ook gebeuren. Dat geldt voor lopende én nieuwe projecten. In de praktijk worden toch op veel plaatsen projecten stilgelegd. Om daar snel op te kunnen reageren, hebben RVB, RWS en Techniek Nederland verschillende meldpunten geopend.

 

Meldpunt RVB

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) wil graag weten waar en wanneer door coronamaatregelen werkzaamheden worden stilgelegd of de toegang tot een projectlocatie wordt geweigerd. Het RVB kan dan snel zoeken naar een werkbare oplossing. U kunt zulke situaties melden bij de contract-, project- of objectmanager van het RVB. Laat een reactie (te) lang op zich wachten, dan kunt u online contact opnemen via het formulier Marktvragen Corona op de website van het Rijksvastgoedbedrijf.

Rijkswaterstaat

Ook Rijkswaterstaat heeft een meldpunt ingericht voor vragen rond corona. U kunt uw vragen stellen via het Vragenformulier COVID-19 of bellen met het Klanten Contact Centrum: 088-7970788.

Techniek Nederland

Wij ontvangen berichten over gemeenten die bouwplaatsen en projecten afsluiten in de veronderstelling dat zij daarmee voldoen aan de corona-richtlijnen voor ‘samenkomsten’. Krijgt u met zo’n afsluiting te maken, meld het ons dan. Wij hebben uw signalen nodig zodat wij actie kunnen ondernemen.

  • Hoort u van bouwplaatsen of locaties die door de gemeente worden afgesloten?
  • Loopt een aanbesteding vertraging op of wordt die zelfs stopgezet?
  • Ondervindt u door de coronacrisis problemen in de prijsvorming of bij de oplevertermijnen?
  • Loopt het verlenen van vergunningen vertraging op?

Stuur een e-mail naar Marissa Willemse van Techniek Nederland/Stichting Marktwerking Installatietechniek. Wij komen zo snel mogelijk voor u in actie.