Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Meld je aan voor Techathon '22!

TECHATHON22-TNL-HEADER-1600x900_LR
primary

Techathon '22 gaat dit najaar live! Op 10 november 2022 gaan verschillende teams van 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van toonaangevende bedrijven aan de slag om innovatieve, creatieve oplossingen te bedenken voor de transformatie van een wijk in Amersfoort. Doe je mee?

De gemeente Amersfoort wil de wijk Hoefkwartier transformeren van een kantorengebied met een vrij functionele inrichting naar een gebied met een 21e-eeuws prettig woon- en leefklimaat. Met deze Techathon wil de technieksector de gemeente Amersfoort helpen bij het realiseren van het doel, in een nauwe samenwerking tussen bedrijven en het Beroepsonderwijs (HBO en MBO). Op 1 dag gaan de teams aan de slag om oplossingen te verzinnen voor dit vraagstuk. Een onafhankelijke jury bepaalt aan het einde van de dag welk team de beste oplossing presenteert en daarmee een mooi geldbedrag en unieke ervaring voor het hele team wint.

Doe als bedrijf ook mee met Techathon '22!

Wil jij bijdragen aan oplossingen voor dit maatschappelijke vraagstuk waarin techniek en de technieksector een belangrijke rol spelen, waar nog veel kennis in te ontwikkelen is en waar bedrijven in de branche mee worstelen? Meld je dan aan als bedrijf door een mail te sturen naar Terry Heemskerk: t.heemskerk@technieknederland.nl.

Voor zowel studenten als bedrijven is dit een unieke ervaring; studenten komen in contact met potentiële werkgevers en bedrijven krijgen een prachtig platform om zich als innovatieve organisatie te presenteren.

Techniek Nederland organiseert deze Techathon samen met de gemeente Amersfoort, Wij Techniek, TVVL en ISSO. De Techathon vindt plaats in Amersfoort bij Playground 33 en ROC Midden Nederland.

Kijk voor meer informatie, spelregels en aanmelden op de website www.startmetconnect.nl/techathon