Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Meest gestelde vragen over het Klimaatakkoord

zonnepanelen-windmolen617px
primary

PageMetaInformation[ 1]

Techniek Nederland heeft een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van het Klimaatakkoord op hoofdlijnen dat op 10 juli is gepresenteerd. Deze plannen zijn belangrijk voor de toekomst van de sector.

In 2050 moet de gebouwde omgeving CO2-neutraal zijn. Om de doelen te halen, moeten er al vóór 2030 2 miljoen woningen worden verduurzaamd. Deze operatie zal gefaseerd plaatsvinden. Gemeenten stellen uiterlijk in 2021 vast wanneer een wijk wordt aangepakt en wat de alternatieve energiedrager voor met name verwarming zal zijn. Ook de utiliteitsbouw zal in snel tempo worden verduurzaamd.

Lees veelgestelde vragen over:


Ook interssant voor u