Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kijk nu het webinar Samen veilig doorwerken terug

webinar-1600
primary

Ondernemers en werknemers in bouw en installatietechniek hebben veel vragen over veilig doorwerken tijdens de coronacrisis. Dat bleek uit de overweldigende belangstelling voor het webinar Samen veilig doorwerken dat Techniek Nederland vanmiddag samen met Bouwend Nederland organiseerde. Maar liefst 2.700 collega’s uit de techniek en de bouw keken live naar het webinar. Het webinar is nu al terug te zien, speciaal voor leden van Techniek Nederland die vanmiddag niet konden kijken.

Kijk het webinar hier terug

Antwoorden van de experts

Theo-Jan Heesen (Arbo Techniek) en Johan Timmerman (Volandis) gaven antwoord op talloze vragen. De twee experts zijn ook actief voor de kersverse Helpdesk Corona Bouw en Installatietechniek. Een greep uit de vragen:

  • Hoe zit het met vervoer van meerdere personen naar een klant of projectlocatie?
  • Wat zijn de voorschriften wanneer 1,5 meter afstand tot een collega bij het uitvoeren van werkzaamheden niet uitvoerbaar is?
  • Wat zijn de belangrijkste richtlijnen uit het protocol ‘Samen veilig doorwerken’?
  • Hoe ga ik om met werkbonnen?
  • Kan ik veilig aan een luchtbehandelingskast werken?
  • Welke maatregelen moet ik treffen bij het werken aan een riolering?

Wij houden u op de hoogte!

De bezoekers aan het webinar vuurden meer dan 400 vragen op Theo-Jan en Johan af. Een fractie daarvan konden zij live beantwoorden. We publiceren de belangrijkste vragen en antwoorden binnenkort. In een van de volgende Corona-updates leest u waar u de webinar-vragen terugvindt.