Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Marktdag Werken op 6 november in Middelburg

Werkplaats-1600x900
primary

Woensdag 6 november 2019 organiseert waterschap Scheldestromen een boeiende en interessante Marktdag Werken voor marktpartijen die voor het waterschap werken of wellicht in de toekomst gaan doen. Tijdens deze marktdag staat het thema ‘Van Contract naar Contact’ centraal.

Het waterschap vindt een relatie met de marktpartijen erg belangrijk. Tijdens de marktdag is er een aantal workshops die gekoppeld zijn aan het centrale thema ‘Van Contract naar Contact’. Dit thema is gebaseerd op de Marktvisie die de waterschappen samen met de markt in 2016 hebben opgesteld.

De marktdag is een uitwerking van de door Techniek Nederland onderschreven marktvisie. Wij stimleren hiermee informeel contact tussen de markt en opdrachtgever. 

Programma

10.15 uur: inloop met koffie/thee
10.45 uur: opening
11.15 uur: 1e ronde interactieve workshops
12.30 uur: lunch
13.30 uur: 2e ronde interactieve workshops
14.45 uur: pauze
15.00 uur: plenaire afsluiting, o.l.v Anjo Travaille en Wies Vonck
16.00 uur: borrel

Interactieve workshops

  1. Elkaar de Spiegel voorhouden. (o.l.v. Jos van Alphen, Bouwend Nederland)
  2. Ervaringen met DuboCalc en CO2-Prestatieladder, zijn we op de goede weg? (o.l.v. Jan Bart Jutte, Royal HaskoningDHV)
  3. Veilig werken: gewoon de regels volgen, toch? (o.l.v. Harold Marsman en Jurry Swart, Stichting Vlink)
  4. Samenwerken in buitenruimte: De sleutel tot succes! (o.l.v. Henri van de Zande en Erwin Nijsingh, Evides)
  5. Innovatiebevorderend Aanbesteden : leren van lessons learned (o.l.v. Pascal Kregting en Tom van Eck, Bouwend Nederland)
  6. Samenwerken in Bouwteam: ‘van contract naar contact’ of ‘van contact naar contract’? (o.l.v. Hans Boes, Universiteit Twente)

Voor wie?

De Marktdag ‘Werken’ is bedoeld voor medewerkers van marktpartijen (o.a. aannemers, advies- en/of ingenieursbureaus) die werkzaam zijn in de GWW/infra, elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Naast medewerkers van de marktpartijen nemen ook medewerkers van waterschap Scheldestromen deel. Er is ruimte voor totaal 150 deelnemers.

De Marktdag vindt plaats in het kantoor van waterschap Scheldestromen, Kanaalweg 1 in Middelburg. Het kantoor staat schuin tegenover het NS-station. Onder het kantoor is een parkeergarage aanwezig.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tot 23 oktober aanmelden via het formulier op de website.