Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Marktdag aanbesteden Flevoland

handen-aanbesteding-617
primary
BedrijfsjuridischezakenAanbestedenProvincies

Een onderdeel van de actieagenda Beter Aanbesteden is het organiseren van marktdagen. Marktdagen organiseren is een van de 23 acties die ondernemers en publieke organisaties, zoals gemeenten nemen om succesvoller aanbesteden te faciliteren. Op woensdag 12 september is de Marktdag aanbesteden in Flevoland.
 

Handen-schudden-275x200
  • Bent u partner van het waterschap en overheden?
  • Bent u als aanbestedende dienst benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij de marktpartijen en hoe zij met MVO thema’s omgaan?
  • Komt u graag in contact met marktpartijen om de dialoog aan te gaan?
  • Of komt u graag in contact met (andere) opdrachtgevers of met (andere) opdrachtnemers?

Kom dan 12 september 2018 naar het Waterschapshuys in Lelystad voor de Marktdag Aanbesteden Flevoland.

Kennis opdoen, kennis delen en kennismaken

Het kernthema van deze bijeenkomst is uiteraard aanbesteden. Maar belangrijk daarbij is dat 'meer begrip en vertrouwen leidt tot betere samenwerking'. Betere samenwerking leidt tot een hogere klantwaarde en een goed rendement.

Programma

Het programma start om 13.00 uur en bestaat uit een toelichting op de actieagenda Beter Aanbesteden en er wordt ingegaan op aanbestedingen die binnenkort op de markt worden gebracht. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor diverse workshops.  De middag eindigt rond 16.45 uur met een netwerkborrel.

Workshops

  1. Aantrekkelijke opdrachtgever - Peter Bakker, Inkoopcoach gemeente Lelystad
  2. 2. Circulair aanbesteden, loze term of bittere noodzaak? - Jim Teunizen, partner Alba Concepts
  3. Plek-aan-tafel-aanbestedingen - Jos van Alphen, Bouwend Nederland
  4. "Niet nakomen EMVI beloften" - Joost Haest, advocaat Severijn Hulshof Advocaten

Klik hier voor het volledige programma en het aanmeldformulier