Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Luister nu deze podcast over de aanbestedingspraktijk

Studio Rogier Tendertalks
primary

Goed aanbesteden is belangrijk voor overheden en ondernemers. Toch blijkt het in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. In Roger Tendertalks worden de kansen, uitdagingen en actualiteiten binnen de aanbestedingspraktijk besproken aan de hand van stellingen.

Marissa Willemse te gast

In het tweede seizoen van deze podcast is Marissa Willemse van Techniek Nederland te gast. In gesprek met Yoeri Pfaff van Roger, worden de volgende stellingen behandeld:

  • Duurzaamheid moet een minimale eis worden binnen alle aanbestedingen.
  • Geïntegreerde contracten zetten het MKB buitenspel.
  • Boeteclausules in bouwcontracten zijn onnodig.
  • Klagen bij aanbestedingen is nutteloos.

Benieuwd naar het gesprek? Luister het via Spotify