Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Leerlijn warmtepompen ‘Pump up the heat!

617x258 warmtepomp
primary

In samenwerking met diverse partijen heeft UNETO-VNI een warmtepomp-opleiding leerlijn ontwikkeld. Voor deze leerlijn kunt u binnenkort terecht op zeven locaties door het hele land.

275x200 warmtepomp

Nederland verduurzaamt in rap tempo. De warmtepomp is daarin één van de mogelijkheden. Als woningbouwbeheerder, installateur, onderhoudsmonteur of adviseur is daarom kennis van warmtepompen vereist. Een modulair aanbod zorgt voor opleiden op maat. Efficiënt en effectief.

Hoe geeft u het juiste advies? Hoe voert u de installatie correct uit?

In de door UNETO-VNI, OTIB, ROVC, Installatiewerk en NVKL en diverse andere partners ontwikkelde warmtepomp-opleiding leerlijn komen alle facetten van de techniek en toepassingen aan bod. U kunt een opleiding kiezen die het beste bij u past: van advies door monteur of telefoniste tot aan het behalen van het STEK-certificaat F-gassen waarmee u onderhoud kunt plegen aan de gas houdende onderdelen.

Meer informatie

Meer informatie over deze opleidingen en een ‘beslisboom’ (pdf) waarmee u zelf uw leerroute bepaalt, vindt u hier


Ook interessant voor u