Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

LED + Elektro Business Day op 2 oktober

UV01610
primary

Op woensdag 2 oktober 2019 wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 gepresenteerd op Landgoed De Horst in Driebergen. De LED + Elektro Business Day is dé plek om te ontdekken hoe de Nederlandse led-industrie kwaliteitsuitdagingen het hoofd wil bieden, maar ook om contacten aan te halen met iedereen uit de sector die er toe doet.

“Het thema van dit trendrapport is kwaliteit,” vertelt Rolf Heynen van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research. “Installateurs klagen nog steeds over leds waarvan niet duidelijk is hoe de kleuren zich verhouden tot de oude vertrouwde gloeilamp, dimmers die het niet doen, of lampen die flikkeren. Het zijn oude problemen maar ze verhinderen dat de sector in ogen van afnemers definitief volwassen wordt. Daarom brengen wij dit jaar in kaart hoe grote spelers de kwaliteit willen verhogen.”

Tijdens de LED + Elektro Business Day geeft Rolf Heynen een presentatie over de belangrijkste inzichten uit het nieuwe trendrapport. Daarnaast is er voor iedere deelnemer een gratis gedrukt exemplaar van het onderzoeksrapport beschikbaar.

Internationale autoriteit

De LED + Elektro Business Day wordt opgeluisterd door enkele sprekers met internationale uitstraling. Zo geeft professor Peter Hanselaer van KU Leuven, een internationale autoriteit op het gebied van lichttechnologie, een seminar over het probleem van glare bij led-verlichting. Daarnaast spreekt Maarten Loerakker, voorzitter van de commissie Verlichting van Techniek Nederland, over kwaliteit in de praktijk, met aandacht voor zaken als power factor, dimmen en netvervuiling.

In totaal geven 5 sprekers ieder een presentatie van een half uur. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt op www.led-elektro.nl/ledbusinessday.

Alle opgedane inzichten kunnen op de afsluitende borrel worden gedeeld met de overige deelnemers. “We verwachten tussen de 100 en 150 aanwezigen,” aldus Rolf Heynen. “Dit zijn grotendeels directeuren van verlichtingsbedrijven, lichtontwerpers en grote installateurs. Veel van hen exposeren ook op de LED + Elektro-vakbeurs in november, maar deze dag biedt hen de kans om in exclusieve kring bij te praten.”

Inschrijving nu geopend

De LED + Elektro Business Day vindt op woensdag 2 oktober 2019 plaats in Landgoed de Horst in Driebergen; een eenvoudig te bereiken locatie in het midden van het land. U kunt zich nu kosteloos inschrijven als deelnemer via www.led-elektro.nl/ledbusinessday.