Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Hoe om te gaan met melden van gevaarlijke situaties? 

4-meldingsberichten-gevaarlijke-situaties
primary

Volgens de wettelijke eisen dient u bepaalde gevaarlijke situaties te melden bij het Bevoegd Gezag (gemeente) en Certificerende Instellingen. Er is met Vereniging Bouw- en Woningtoezicht (BWT) gesproken over de werkwijze. 

 

Techniek Nederland heeft deze afspraken in een overzicht geplaatst: 

De Vereniging Bouw- en Woningtoezicht heeft hier ook informatie voor hun leden op de verenigingswebsite geplaatst (Handelingskader CO | Kennisbank BWTinfo.nl). 

Techniek Nederland heeft voor de korte termijn een formulier Onveilige situaties opgesteld om meldingen door te kunnen geven via het algemene e-mailadres van de gemeente. 

Dit formulier kunt u hier downloaden.

Het formulier Onveilige situaties wordt binnenkort digitaal beschikbaar gesteld aan de softwareleveranciers en geïntegreerd in www.fgoplus.nl. Dit wordt in een volgende nieuwsbrief nader toegelicht.