Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

EZK Energy Award 2022: mooie projecten gezocht!

windturbines op zee
primary

De EZK Energy Award Bedrijven zet organisaties die zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte in de spotlights. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de prijs van € 25.000 beschikbaar. Op 26 januari 2023 wordt de EZK Energy Award Bedrijven 2022 uitgereikt. Uw bedrijf inschrijven voor de EZK Energy Award Bedrijven 2022 kan tot maandag 31 oktober, 17:00 uur.

Een onafhankelijke jury kiest uit de inschrijvingen drie genomineerden. Uiteindelijk ontvangt de winnaar op 26 januari 2023 een geldbedrag van € 25.000 (netto). Tevens is er voor de deelnemers maar zeker ook voor de genomineerden en uiteindelijke winnaar volop media-aandacht over deelname aan deze prestigieuze award.

Onze branche is volop bezig met duurzame technieken om zo energiebesparing te realiseren voor de klanten. Dus we zijn er zeker van dat er ook aansprekende projecten zijn van leden/ondernemers binnen de branche, die in 2021 en 2022 heel actief bezig zijn geweest met energiebesparende maatregelen. Het ministerie van EZK en haar partners zijn op zoek naar deze bedrijven en hun mooie verhalen en wij willen hen uitnodigen zichzelf aan te melden voor de EZK Energy Award.

Jaarlijks organiseert initiatiefnemer het ministerie van EZK in samenwerking met RVO, MKB-Nederland en de NVDE de EZK Energy Award. Dit is een stimuleringsprijs voor bedrijven, groot en klein, die zich o.a. onderscheiden op het gebied van energiebesparende maatregelen, energie opwek en hernieuwbare warmte. Dus bent u zo’n ondernemer of kent u iemand met een interessante case, meldt u zich dan aan. U maakt dan kans op een mooi bedrag van € 25.000!

Inschrijven kan eenvoudig door vóór 31 oktober een eigen case in te dienen (minimaal 300 woorden met eventueel een ondersteunende videoboodschap) via de website van RVO - Rijksdienst voor Ondernemerschap.

Energie-Award-2022