Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Elektronicawinkels moeten de deuren sluiten, reparatiebedrijven blijven open

UV01072-1600
primary

De aangescherpte corona-maatregelen van het kabinet hebben grote gevolgen voor de elektrotechnische detailhandel. Vanaf morgen moeten niet-essentiële winkels de deuren sluiten. Volgens het kabinet horen daar óók de elektronicawinkels bij. Techniek Nederland en koepelorganisatie Raad Nederlandse Detailhandel (RND) waren er voorstander van om deze winkels open te houden.

Reparatiebedrijven

Reparatiebedrijven van elektrotechnische apparatuur mogen hun werkzaamheden wél blijven uitvoeren. Dat geldt ook voor retailers die reparaties uitvoeren. Het is ook toegestaan om gerepareerde apparatuur bij de klant te bezorgen.

Click & Collect zou mogelijk moeten blijven

Techniek Nederland vindt dat het mogelijk moet blijven dat klanten een apparaat online bestellen en vervolgens in de winkel afhalen. Ook bouwmarkten kunnen ‘click & collect’ blijven aanbieden. Wij gaan hierover zo spoedig mogelijk met het kabinet in gesprek.