Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Duurzame Aanbieder Breman Woningbeheer viert 400e energiescan

Breman
primary

Op 15 maart proostte het consortium Duurzaamheid Combinatie Zwolle (DCZ), waar Breman Woningbeheer partner van is, op de successen van de ‘one stop shop’ aanpak van het samenwerkingsverband. Particuliere woningbezitters worden hiermee van A tot Z ondersteund in het verduurzamen van de woning. Al 400 woningeigenaren maakten in 2017 via DCZ gebruik van een energiescan.

Samenwerkingsverband DCZ bestaat uit zeven bedrijven uit de bouw-, isolatie-, advies- en installatie en onderhoudssector. De gratis energiescan maakt deel uit van de totaalaanpak van DCZ om woningeigenaren goed op weg te helpen met de verduurzaming van hun woning. DCZ helpt de woningeigenaar van advies tot realisatie van alle denkbare oplossingen voor energiebesparing en duurzame opwekking. Vanaf begin januari mogen zij zich ook Duurzame Aanbieder noemen.

Breman

Eén aanspreekpunt

UNETO-VNI lidbedrijf Breman is de totaalinstallateur binnen het consortium voor de installatie van HR-ketels, Zonnepanelen, Ventilatiesystemen en warmtepompen. Ricardo van Dijk van Breman noemt het als groot voordeel voor een woningeigenaar om DCZ en een Duurzame Aanbieder in te schakelen, dat de klant maar één aanspreekpunt heeft. “Veel klanten vinden het prettig dat zij één aanspreekpunt hebben die alles voor hun verzorgd. Van advies over uit te voeren maatregelen, tot het opvragen van offertes, ondersteunen in subsidie- en leningsaanvragen tot de uiteindelijke coördinatie van de uitvoering.”

Ook voor de aan een duurzaamheidsconsortium deelnemende bedrijven levert de samenwerking voordeel op. Ricardo van Dijk: “DCZ voert veel energiescans uit, de eventuele maatregelen die uit de energiescans of maatwerkadviezen worden aangeboden komen bij de aangesloten partijen terecht. Op deze manier kunnen wij samen met DCZ en de andere partners elkaar versterken en verbeteren in het verduurzamen van woningen.”

Duurzaamheid Combinatie Zwolle

De totaalaanpak van DCZ is een onderdeel van een marktaanpak die gesteund wordt vanuit het programma Nieuwe Energie Overijssel. Dit netwerk van bedrijfsleven, overheden, maatschappelijk organisaties, en netwerkbedrijven streeft naar een energieneutrale provincie in 2050. Kijk voor meer informatie over DCZ op deze website.

Duurzame Aanbieder

Kijk voor meer informatie over Duurzame Aanbieder op www.duurzameaanbieder.nl

logo-duurzame-aanbieder275