Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Beter Aanbesteden anno 2018

Provinciehuis Utrecht
primary

Het Aanbestedingsinstituut (onderdeel van Bouwend Nederland) en SMI (onderdeel UNETO-VNI) organiseren op 30 november het jaarlijkse congres. De Actieagenda Beter Aanbesteden staat tijdens het congres centraal. Deze actieagenda, die door het ministerie van EZK in samenspraak met opdrachtgevers en opdrachtnemers is vastgesteld, is begin 2018 aangeboden aan de staatssecretaris.

We pikken een aantal van de meest relevante acties eruit om de stand van zaken door te nemen. In elk geval komen aan bod: 

  • Cijfers en ervaringen van Aanbestedingsinstituut en SMI;
  • Vernieuwende wijzen van aanbesteden, zoals het aanbesteden van een Plek aan Tafel (bijvoorbeeld in een Bouwteam);
  • Verstandig omgaan met Social Return in een overspannen arbeidsmarkt;
  • Communicatie en Inlichtingen: hoe gaat het nu en hoe kan dat beter?

Komt u ook?

Datum
30 november 2018
Starttijd 13.30 uur

Locatie
Provinciehuis te Utrecht

Voor wie?
Opdrachtgevers (decentrale overheden), adviseurs, aannemers en installateurs die betrokken zijn bij aanbestedingen.


Ook interessant voor u
Marktdag Beter Aanbesteden Flevoland